De Groote Stooringe

Tijdens deze editie barst het circus- en straattheaterfestival los in het hart van Roeselare op zondag 16 september vanaf 14 uur.


Op de O.L.V.-Markt strijkt Collectif Malunés neer met hun circustentvoorstelling ‘Forever Happily’... Samen met Tuin Der Lusten palmen ze heel de markt in met een labyrint, scheve sprookjesfiguren en circus capriolen. Voor de voorstellingen van Collectif Malunés, drie avonden, '14+15+16 september telkens om 19 uur, kan je tickets reserveren (10 euro / enige betalende voorstelling) tickets

De andere straattheater en circusvoorstellingen zijn enkel op zondag 16 september. Op en rond de O.L.V Markt, De Coninckplein en stationsplein.


Op het Stationsplein kan je de sfeer van ‘Carnivale’ opsnuiven. 


Het De Coninckplein is een bruisende hang-drink-sneukel-speelzone voor families met clowneske voorstellingen, een DIY speelbouwwerf en twee rare snuiters die de boel in goede banen leiden. 


In de straten rond de pleinen zijn er vele circus- en straattheatervoorstellingen en mobiele acts: de acrobatische parcours runners van Cie Be Flat vragen je om hen te volgen doorheen de stad, KLuG het robotje kan je plots voor de voeten lopen, Sitting Duck Cie nodigt je uit voor de opening van hun bar, in de O.L.V.-Kerk kan je genieten van adembenemende acrobatie…

zondag 16 september is autoloze zondag. Een groot deel van het stadcentrum is parkeer- en verkeersvrij. De stadsparkings blijven wel bereikbaar (muntparking, moermanparking, B-parking aan het station, wallenparking) op www.roeselare.be vind je meer info.


Waar

stadscentrum
op en rond De Coninckplein, Stationsplein en O.L.V. - Markt , 8800 roeselare

Wanneer

zondag 16 september 2018, 14:00

Organisatie

Cultuurcentrum De Spil

Prijs

Gratis

Thema

Humor comedy

Trefwoorden

Meerdere kunstvormen, Internationaal, Festival


Terug